Lesboek in ontwikkeling

Taalblokken, Nederlands voor het mbo (uitgeverij Malmberg): samen met de auteurs werk ik aan de module met beroepsgericht materiaal voor 3F en 2F.

Van horen zeggen, godsdienst & levensbeschouwing voor het voortgezet onderwijs (uitgeverij ThiemeMeulenhoff): de boeken voor klas 1 en 2 maak ik geschikt voor vmbo-bk.

Lessen Nederlands

Voor het Language Centre van de Universiteit Twente geef ik lessen Nederlands als tweede taal (NT2) aan internationale studenten en medewerkers. Ze zijn al gevorderd en werken aan niveau B2 en C1, met behulp van Nederlands op niveau en Nederlands naar perfectie.

Voor Talen Twente geef ik lessen Nederlands als tweede taal (NT2) aan beroepsbeoefenaren met een andere moedertaal. Dit zijn maatwerktrajecten.

Op aanvraag geef ik privélessen Nederlands aan studenten en beroepsbeoefenaren, voor Nederlandstaligen (NT1) en mensen met een andere moedertaal. Waar wil je aan werken: schrijven, lezen, spreken of luisteren? Samen kijken we wat de wensen en mogelijkheden zijn, en dan gaan we aan de slag.